Kaszanka domowa

Kaszanka domowa

Opis:

Wędlina pieczona, wyprodukowana z podrobów i krwi wieprzowej z dodatkiem kaszy gryczanej i dużej ilości przypraw naturalnych. Produkt ścisły, w osłonce naturalnej o dużej średnicy, nadający się do krojenia w plastry. Doskonały na zimno lub ciepło - z patelni lub grilla.

Rodzaj pakowania: próżniowe

Waga opakowania [kg]
od: 1.00 do 1.30

powrót

Kulinaria

Kulinaria Sprawdzone przepisy, ciekawe artykuły o przyrządzaniu smacznych dań.

Sieć sprzedaży

Sklepy firmowe Sprawdź gdzie są najbliższe sklepy w Twojej okolicy.

Roztocze w obiektywie

Roztocze w obiektywie Galeria fotografii zakątków malowniczego Roztocza.

Zakład Mięsny Masarnia B.J. Nieścior   23-415 Księżpol,   ul. Przemysłowa 12,   tel./fax 84 687 75 00,   e-mail info@niescior.pl