Polityka jakości

Nadrzędnym celem działalności Zakładów Mięsnych Nieścior jest spełnienie wszystkich potrzeb naszych Klientów. Wychodząc naprzeciw ich rosnącym wymaganiom opracowano i wdrożono, wciąż doskonalony system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli

Nadrzędnym celem działalności Zakładów Mięsnych Nieścior jest spełnienie wszystkich potrzeb naszych Klientów. Wychodząc naprzeciw ich rosnącym wymaganiom opracowano i wdrożono, wciąż doskonalony system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), który gwarantuje bezpieczeństwo zdrowotne produkowanych wyrobów.

Deklarujemy, że opracowany i wdrożony system HACCP jest zgodny z zasadami określonymi w Dyrektywie WE 93/43. Do realizacji celów polityki HACCP Masarnia B.J. Nieścior stosuje procedury i instrukcje zgodne z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej.

Cały personel zatrudniony w Masarnii B.J. Nieścior w Księżpolu zapoznał się z zasadami HACCP i pracuje na rzecz gwarantowania bezpieczeństwa oraz jakości żywności.

© Copyright 2019 Q100 sp. z o. o.   |   Polityka prywatności
Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

więcej Zgoda